Stearns Student Center | College & University

Stearns Student Center

Northern Vermont University, Johnson

Freeman French Freeman either added or upgraded multiple student amenities at Stearns Hall as part of a top-to-bottom renovation of the four-story student center on the Johnson, Vermont campus of Northern Vermont University.

The center’s 350-seat dining hall received a complete makeover with a new staircase and warmer, more inviting furnishings and finishes. The existing food service operations were updated with a new servery and more options to reflect changes in student food preferences.

The renovation also added several new spaces including a café, radio station, fireside lounge, games room, multi-purpose nightclub and sound stage, and multiple offices for student groups and quiet study

PROJECT DETAILS

OWNER: Northern Vermont University, Johnson
COMPLETED: 2008
LOCATION: Johnson, VT
SIZE: 31,500 SF renovation

Return to Projects